eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kábítószer-terjesztőket fogtak Esztergomban

Kábítószer-terjesztőket fogott el a rendőrség Esztergomban, a bíróság hétfőn elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egy 38 és egy 29 éves budapesti férfi ellen, akiket szombaton fogtak el a helyi rendőrök Esztergomban, miközben egy 33 éves nőnek adtak el kábítószert.

A tettenérést követően a nyomozók átvizsgálták a két férfi ruházatát. Egyiküknél, a kabát bélésébe varrva kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfival és a nővel szemben előállításukat követően kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindhármuk esetében pozitív lett. A nyomozók egyikük lakásán még akkor éjszaka házkutatást tartottak, ahol kisebb ültetvényt találtak. A növényeket lefoglalták.

Az éjszaka folyamán a nyomozók további három férfit állítottak elő, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert két budapesti férfitól és a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredménnyel zárult. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a két budapesti férfit őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×