eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Személyautónak ütközött egy HÉV-szerelvény Tökölön

Egy, a pályán veszteglő személyautónak ütközött egy menterend szerint HÉV-járat Tökölön, a Csépi úti átjáróban, de személyi sérülés nem történt a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Az elsődleges információk szerint a személykocsiban senki nem tartózkodott, amikor az a szerelvénnyel ütközött. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A tűzoltók áramtalanították a gépjárművet majd levontatták a vasúti pályáról. Ezt követően a HÉV-forgalom újraindult - közölte vasárnap hajnalban az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×