eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Magyar Nagydíj: tizenhárom embert állítottak elő

Tizenhárom embert állítottak elő szombaton a Hungaroring területén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea vasárnapi közleménye szerint egy férfit okirattal visszaélés gyanúja miatt állítottak elő Mogyoródon. Tiltott kéjelgés miatt öt nővel szemben intézkedtek, közülük hármat szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség, ketten pedig 10-10 ezer forint helyszíni bírságot fizettek.

Egy férfinak 30 ezer forint bírságot kellett fizetnie, mert "igénybe vette az egyik hölgy szolgáltatásait". Egy másik férfit pedig azért bírságoltak meg 50 ezer forintra, mert ellenállt a rendőri intézkedésnek.

Szabálysértési feljelentést öt esetben tettek, helyszíni bírságot pedig 28 emberrel szemben, több mint 500 ezer forint értékben szabtak ki a rendőrök.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint ugyanakkor a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően szombaton sem gépkocsilopás, sem autófeltörés nem történt a Hungaroring területén.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×