eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hetvenéves tolvajt fogtak el Székesfehérváron

Egy hetvenéves férfi vezette azoknak a tolvajoknak a kocsiját, akik az egyik székesfehérvári áruház parkolójában ellopták egy nő kézitáskáját szombaton; a sofőrt gyanúsítottként hallgatják ki, egyik társát már azonosították, a másikat keresik - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika közölte: amíg a nő a bevásárolt holmit pakolta kocsijának csomagtartójába, addig az egyik tolvaj a vezető melletti ülésről ellopta a kézitáskáját, majd másik két társával együtt autóval elmenekült a helyszínről.

Az esetnek több szemtanúja volt, és mivel jó leírást adtak az autóról és a tolvajról, rövid idő alatt megtalálták, és ellenőrizték a kocsit. Vezetőjét előállították, de két társának sikerült elmenekülnie. Egyiküket, egy 25 éves székesfehérvári férfit már azonosítottak.

A kocsiból előkerült az ellopott táska,valamint a benne levő készpénz és valuta nagyobb része is, valamint több, feltehetően más bűncselekményből származó holmi.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×