eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A gyanúsított csak Bándy Kata mobilját vitte magával

Részletes beismerő vallomást tett a pécsi gyilkosság gyanúsítottja. A férfi védője az InfoRádiónak megerősítette: szexuális indíttatású bűncselekményről van szó. A gyanúsított 26 éves férfi azt állítja, egyedül ölte meg a 25 éves pécsi rendőrségi pszichológusnőt.

Percről-percre elmesélte, mi történt, és az előéletéről is beszélt - mondta az InfoRádiónak a Bándy Kata meggyilkolásával vádolt férfi ügyvédje. Sólymos Sára hozzátette: P. László továbbra is azt állítja, egyedül ölte meg a pszichológus lányt, akivel véletlenül találkozott az utcán.

Nemi kapcsolatot szeretett volna létesíteni a lánnyal, aki azonban ezt nem engedte, ezért a férfi megfojtotta. Tette után megijedt, elszaladt, kétségbeesésében menekült. Amikor azonban meghallotta, hogy a nyomozók DNS-nyomot találtak, tudta, hogy le fog bukni.

A gyilkosság után senkivel sem beszélt a tettéről. Nem vitte el a lány összes holmiját, csak a telefonját. Arról nem tett vallomást, hogy miért volt meztelen Bándy Kata, amikor megtalálták a holttestét - mondta az ügyvédnő, aki határozottan tagadta, hogy védence megerőszakolta a lányt a gyilkosság előtt vagy után.

P. László azt vallotta, a bűncselekmény elkövetésekor kábítószer és alkohol hatása alatt állt.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×