eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bándy-gyilkosság: minden gyanúsított rendőrkézen?

Elfogta a rendőrség Bándy Kata gyilkosait. Az InfoRádió úgy tudja, hogy a nyomozók már az ügy összes gyanúsítottját őrizetbe vették, de ezt a hírt egyelőre a rendőrség nem erősítette meg.

Az továbbra is kérdés, hogy miért ölték meg a lányt. Az InfoRádió megbízható rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy rosszkor volt rossz helyen. Hazafelé sétált, amikor megállt mellette egy autó, amelyben ketten vagy hárman ültek. A fiatal lányt berángatták a kocsiba, megerőszakolták, majd brutális módon megölték, és egyszerűen kidobták a kocsiból.

Táskája tartalmát magukkal vitték a feltételezett elkövetők, így Bándy Kata holmijait is megtalálták a nyomozók a most őrizetbe vett férfinél. Azt még nem tudni, hogy elkövetők drog vagy alkohol hatása alatt követték-e el a bűncselekményt. A rendőrök a gyilkosság helyszínén sok nyomot találtak, a lány testén is rengeteg DNS-t rögzítettek, amelyek végül elvezettek a feltételezett tettesekhez. Az elkövetőt büntetett előéletű.

Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.

Vasárnap éjfél után nem sokkal Bándy Kata édesanyja facebookon közölte: megvan a tettes. Az InfoRádió értesülése szerint hamarosan sajtótájékoztatón ismerteti a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Bándy-gyilkosság részleteit. Informátorunk szerint még az is elképzelhető, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság veszi kezébe az ügy ismertetését.

A rendőrség egyelőre annyit erősített meg közleményben, hogy elfogtak egy 26 éves férfit. A feltételezettet elkövető beismerő vallomást tett. A közlemény kitér arra is, hogy továbbra is nagy erőkkel folytatódik a nyomozás, és valamennyi körülmény tisztázását követően tartanak majd sajtótájékoztatót az ügyben. Ez arra is utalhat, hogy még keresik az ügy további gyanúsítottját vagy gyanúsítottjait. Azonban az InfoRádió és az MTI is úgy tudja, hogy már az összes gyanúsított rendőrkézen van.

A Hír tv információ szerint a vasárnap éjjel elfogott férfi menekülni próbált a rendőrök elől, akik üldözőbe vették, majd a bűncselekmény helyszínétől nem messze elfogták. A 26 éves gyanúsított kiskunhalasi, nemrég költözött Pécsre, de nem volt állandó lakhelye.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×