eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Rendőr ölte meg a rendőrnőt Szigetszentmiklóson

Az ügyészség megindította az eljárást azzal a nyomozóval szemben, aki a gyanú szerint megölt egy rendőrnőt péntekre virradóra Szigetszentmiklóson, majd magával is végezni akart - tájékoztatott Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Kállai Gábor elmondta: a szigetszentmiklósi rendőrség hivatásos nyomozója volt az a 35 éves nő, akit holtan találtak a lakásában péntekre virradó éjszaka. A helyszínről egy életveszélyes állapotban lévő férfit szállítottak a Merényi Kórházba, ő szintén a szigetszentmiklósi rendőrség nyomozója.

A szóvivő tájékoztatása szerint a 36 éves férfi állapota jelenleg stabil.

A nőt több késszúrással ölték meg, a kiérkező rendőrök már csak a halált tényét tudták megállapítani. Az elsődleges adatok szerint harmadik személy nem volt jelen a nő lakásában. A nyomozók úgy tudják, a pár korábban érzelmi kapcsolatban állt egymással, az elkövetés módja alapján azt feltételezik, hogy indulatból történt a gyilkosság.

A nő megölése után a férfi a gyanú szerint magával is végezni akart és késsel maga ellen fordult.

Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az MTI-nek hajnalban elmondta: egy rendőr meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült Szigetszentmiklóson péntekre virradó éjjel. A PMRFK két hivatásos munkatársát bejelentés nyomán, egy lakásban találták meg, az egyikük már nem élt, a másikat súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az eset körülményeit a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×