eur:
398.8
usd:
363.62
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Õrizetben a szombati emberölés gyanúsítottja

Õrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, akit a szombat hajnalban a XX. kerületben holtan talált hajléktalan nő megölésével gyanúsítanak.

A rendőrség vasárnap a honlapján közölte, egy 37 éves hajléktalan férfit gyanúsítanak azzal, hogy a XX. kerületi Kapitánypusztán lévő bódéban előzetes szóváltást követően leszúrt egy 33 éves, szintén hajléktalan nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság akció osztályának munkatársai szombat reggel a helyszínen fogták el a férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A férfi nem tett vallomást. A rendőrség indítványozza a férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×