eur:
389.7
usd:
364.59
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Fejbe lőtte magát egy 16 éves fiú Budapesten, küzdenek az életéért

Gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú a VII. kerületben. Életveszélyes állapotban van.

A fiatalember az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült. Az édesanya, Erzsébet a baleset után nem sokkal nyilatkozott a Metropolnak.

„A lövedék áttörte Tibor koponyáját és az agyába fúródott. Ezekben a pillanatokban is küzdenek érte” – mondta az édesanya. Arról is beszélt, hogy a srácnak semmi problémája nem volt az életben, így a szándékos öngyilkossági kísérlet lehetősége fel sem merült.

A mentőket a vendég fiú értesítette– mondta még az anya, aki próbálta kezével elállítani a vérzést.

A rendőrség hivatalosan a következőket közölte: "január 3-án 13 óra 16 perc körül egy VII. kerületi lakásban egy tizenéves fiú eddig tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal. A fiút a mentők kórházba vitték. A rendőrség a pisztolyt lefoglalta, az eset körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálja".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×