eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk
London, 2018. június 13.Rihanna barbadosi énekesnő-színésznő az Oceans 8: Az évszázad átverése (Oceans 8) című amerikai akciófilmje bemutatóján, Londonban 2018. június 13-án. (MTI/EPA/Will Oliver)
Nyitókép: (MTI/EPA/Will Oliver)

Rihanna is fellép a Super Bowl félidejében

Az énekesnőt már 2019-ben is felkérték, akkor azonban nem vállalta.

A Super Bowl évről-évre az egyik legnézettebb tévés esemény az Egyesült Államokban, ahol a félidei show-ban a legnagyobb sztárok szórakoztatják a közönséget. A szervezők bejelentették: a 2023-es Super Bowl félidei show-jában Rihanna is fellép – írja a 24.hu.

Az elmúlt években olyanok léptek fel a Super Bowl félidejében mint Eminem, The Weeknd, Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Kendrick Lamar vagy a Maroon 5. A Super Bowl-t február 12-én fogják megrendezni.

A bejelentést az énekesnő is megerősítette egy Instagram-posztban:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×