eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Eltűnt egy lány, a magyar rendőrség segítséget kér

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytat Holácsik Kíra Anna eltűnése kapcsán.

A 15 éves lány 2022. március közepén engedély nélkül távozott a Hőgyészi Gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról - írja a police.hu.

Holácsik Kíra Anna körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, kék szemű, festett világos vörös hajú. Ruházata az eltűnésekor piros dzseki, kék farmer nadrág, fekete csizma volt. Betegsége nincs, gyógyszereket nem szed.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöld számán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×