eur:
394.03
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Lelőtték Eddie Hassellt amerikai színészt

Lelőtték vasárnap Texasban Eddie Hassell színészt, akit A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt filmből és A mélység fantomja című tévésorozatból is ismerhettek a nézők – írta meg a Variety a 30 éves sztár ügynökének közleményére hivatkozva.

Hassellt vasárnap reggel lőtték le, feltehetően egy autós rablás során, de a részletek nem ismeretesek, mivel a nyomozás még folyik az ügyben. Egyelőre az sem derült ki, hogy pontosan hol ölték meg a színészt.

Hassell 1990-ben született a texasi Corsicanában. A 2000-es években egy sor kisebb filmszereppel kezdte pályafutását, majd 2010-ben megkapta Clay szerepét A gyerekek jól vannak című drámában, amelyben Julianne Moore és Mark Ruffalo játszotta a főszerepet. A produkciót a legjobb film Oscarjára is jelölték.

A fiatal színész az NBC sci-fisorozatában, A mélység fantomjában Phil Nance-t alakította. De egyebek mellett feltűnt Aaron Sorkin A színfalak mögött című sorozatában, a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban, és egy sor más tévés produkcióban. Szerepelt a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló Jobs című életrajzi drámában is.

A színészet mellett megszállott szörfös és gördeszkás volt. Egy 2013-as interjújában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepe van a gördeszkázásnak, reklámszerepeket is kapott emiatt. Texasban lovagolt és rodeózott, de miután átköltözött Los Angelesbe, átnyergelt a gördeszkára, és filmjeiben minden kaszkadőrmutatványt maga csinált.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×