eur:
394.24
usd:
365.15
bux:
65524.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Kemma.hu

A kutya miatt nem indult a vonat

Az esztergomi szerelvényről nem akart leszállni, fenyegetve érezte magát. Majd egyszer csak lesétált.

Egy kutya miatt késett majd fél órát az esztergomi vonat - írja a Kemma.hu. Az eb megszökött gazdáitól és az esztergomi vasútállomásig sétált, majd felszállt a vonatra.

A kutya a reggel 6.14-kor induló vonatra szállt fel, ami 25 percig nem indult el, akkor a kutya magától lesétált a szerelvényről, a vonat csak akkor indult el.

A kutyát az utasok és a vasúti dolgozók is próbálták lecsalogatni a kocsiról, de a vélhetően riadt állat agresszívan, morogva és vicsorítva reagált a közeledésekre.

Az ebtelep szakembereit is kihívták, de ők már csak akkor értek oda, amikor a kutya eltűnt.

Később az is kiderült, hogy a kutya nem kóboreb.

A cikk felívja a figyelmet, hogy 2013 óta kötelező a kutyák chipezése, ezzel tudják azonosítani őket. Minden menhely, ebrendészeti telep és állatorvosi rendelő rendelkezik mikrochipleolvasóval, így minden befogadott, befogott kutyát azonnal ellenőriznek, hogy chipezett-e.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×