eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kulka János színművész egy jelenetben Ujj Mészáros Károly rendező X. című skandináv típusú krimije forgatásán Budapesten 2017. április 13-án. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forinttal támogatja a thrillert, amely várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Újabb premierre készül Kulka János

A színész, július 19-én Szegeden áll színpadra, és kiderült, hogy a Trojka Színházi Társulás következő évadában is kapott szerepet.

A Blikk szerint, három évvel ezelőtti sztrókja után javul az állapota, így egyre több munkát vállal: öt darabban lesz látható a közeljövőben.

A lapnak Bodrogi Gyula elárulta, milyen a közös munka Kulka Jánossal. „Együtt játszunk majd a Don Juanban, amit a Szegedi Szabadtéri Játékokon adunk elő."

Mint mondta: nagyon jó együtt játszani, mindig örül, ha egy darabban vannak. Sok évtizede dolgozunk közösen, jól ismerjük egymást. Bodrogi Gyula szerint szinte nem is látni a színészen, hogy min ment keresztül.

„Aki még nem látta előtte élőben játszani, annak fel sem tűnik, hogy bármi más lenne. Le a kalappal előtte, fantasztikus színész!”

– fogalmazott.

Kulka János nemcsak a nyáron, hanem a következő színházi évadban is szerepet kapott. A Trojka Színházi Társulás a tavasszal mutatja be a Varázsfuvola című darabot. A társulat vezetője, Soós Attila elmondta:

"János annyi szerepet kap nálunk, amennyit csak akar.

Persze, ügyelünk arra, hogy ne terhelje túl magát, de olyan jó köztünk a kommunikáció, hogy ez nem fordulhat elő." Elárulta: Kulka Varázsfuvolában való szereplése is közös elgondolás volt.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×