INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

kulka jános

gryllus dorka

soós attila

trojka színházi társulat

Budapest, 2016. december 9. Kulka János színművész a Garas Dezső (1934-2011) Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész, a nemzet színésze szülőházán elhelyezett emléktábla avatásán Budapesten, a VII. kerületi Alsó erdősor utcában 2016. december 9-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Újabb darabot vállalt Kulka János

Infostart

Új darabban tér vissza a színházba Kulka János, a Trojka Színházi Társulás Csehov-drámájában játszik majd márciusban.

A színművész a nyilvános szereplésektől és a színpadtól is teljesen eltávolodott. Jó ideig úgy tűnt, nem is tér vissza, ugyanis felmondta szerződését a Katona József Színházzal. 2018-ban azonban kiderült, hogy feltűnik egy magyar thriller egyik kiemelt szerepében – emlékeztetett a Blikk.

Később kiderült, színpadon is láthatják Kulka Jánost a rajongók, ugyanis a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport Árvácska című darabjában – melyet január 31-én mutatnak be – vállalt el egy kisebb szerepet. Most pedig kiderült, hogy márciusban újabb darabban szerepel majd: a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában kapta meg Firsz, az öreg inas szerepét. A darabban feltűnik Gryllus Dorka is, aki így nyilatkozott a lapnak:

„nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Jánossal. Mindig is nagyon szerettem a gondolkodásmódját, igazán elképesztő ember”.

A darab rendezője, Soós Attila kifejtette, hogy hosszas egyeztetés előzte meg a közös munkát, de régi vágya teljesült azzal, hogy Kulka Jánost rendezheti. Mint mondta, a színművésszel Gryllus Dorkával történt beszélgetésünk után vette fel a kapcsolatot augusztusban.

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018