eur:
395.48
usd:
372.82
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Kulka János újabb nagy dobásra készül

Újabb darabbal jelzi Kulka János, nem vonul vissza a színészi munkától.

A három éve sztrókon átesett színész a Trojka társulat legújabb, kísérleti darabjában egyszerre két szerepet is megformál majd a színpadon. Kulka játszott már a társulattal a Cseresznyéskert című Csehov-dráma feldolgozásában.

Soós Attila rendező a Blikknek elmondta, Kulka nagyon izgatott, hogy újra dolgozhat. A darabot Sipos Vera szerezte, a címe: Silence Book – fizikai színházi képek kezdőknek és haladóknak.

"Folynak a próbák, és János nagy élvezettel vetette bele magát a dologba. Egyszerre két karaktert is játszik majd, egy nagypapát és egy négyéves kisgyereket" – mondta a rendező.

Kulka János idén – hosszú idő után – két kis színdarabban is játszott. Igaz, ezekben nem sok vagy szinte semennyi szövege nem volt. Afáziája miatt ugyanis a beszéd nehezebben megy neki, a Cseresznyéskertben azonban látszólag könnyen beszélt, különösebb erőltetés nélkül, tökéletes időzítéssel hangoztak el a kultikus mondatok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×