eur:
394.39
usd:
371.27
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook/112 Emergency Press

Négy autó lángolt egy szombathelyi parkolóban - videó

Kigyulladt négy gépjármű és további egy autó a hő hatására megsérült Szombathelyen - közölte a katasztrófavédelem

Négy autó kigyulladt, egy pedig a keletkezett hő hatására megrongálódott szerda délután egy szombathelyi parkolóban - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

Egyed László elmondta, a tűzeset a Horváth Boldizsár körúton, a vérellátó intézet közelében történt, ahol egy parkoló személygépkocsi gyulladt ki, a lángok erről terjedtek tovább három másik autóra, egy pedig a keletkezett hő hatására megrongálódott - mondta.

Személyi sérülés nem történt, a tüzet a szombathelyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották. Az utómunkálatok tartanak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szemlét folytat.

Az MTI értesülése szerint a mentőket is a helyszínre hívták, az egyik autó tulajdonosa ugyanis megrongálódott autója láttán rosszul lett, ápolásra szorult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×