INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

szakos józsef

erdei zsolt

sztrók

Sztrókot kapott Erdei Zsolt edzője

Infostart

Sztrókot szenvedett Erdei Zsolt egykori nevelőedzője, Szakos József.

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke az elsők között értesült egykori edzője rosszullétéről. A szakember korábban – Fehér Mihállyal egyetemben – a KSI-ben sokat tett azért, hogy a világbajnok ökölvívó re­mek eredményeket érjen el pá­lyafutása során – emlékeztetett a Bors.

„SMS-t küldtem neki, de szemé­lyesen is meglátogatom a Bajcsy-Zsilinszky-kórházban. Máig kö­szönöm neki, hogy a Csanádi Ár­pád Sportiskolában tanulhattam. Remek edző, zseniális szervező. Jobbulást kívánok neki!” – mondta Erdei Zsolt.

Szakos József már jobban van, a kórházból nyilatkozott is a lapnak: „hirtelen 180-ra emelkedett a vérnyomásom felső értéke, a tárgyak kiestek a kezemből. A kórházi kivizsgálás során megállapították a sztrók egyik – szerencsére enyhe – fajtáját. A beszédközpontom nem károsodott, viszont a jobb kezem és a jobb lábam nem úgy mozog, mint korábban”.

Az edző elmondása szerint felizgatták azok a hírek, miszerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság azt fontolgatja, hogy a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség legfelső vezetésében tapasztalt visszaélések miatt törölhetik a sportágat a 2020-as tokiói olimpia műsoráról.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018