eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke

Lavina sodort el egy síelő gyereket - 40 percig volt a hó alatt

Negyven percig volt a hógörgeteg alatt egy 12 éves fiú a Francia Alpokban.

Elsodort egy lavina egy 12 éves síelőt szerdán a Francia Alpokban, a fiú 40 percig volt a hatalmas hógörgeteg alatt, mielőtt a mentőegységek rátaláltak volna.

A fiú családjával síelt La Plagne sípályáin, ám letért a kijelölt területről, ahol lavina zúdult rá.

A helyi rendőrség keresőkutyája talált meg őt.

"Csoda, hogy megtaláltuk őt, mivel nem viselt lavinaáldozat-kereső készüléket" - közölte a helyi mentőegysége illetékese. "Tizenöt perc után szinte nincs túlélési esély egy ilyen hógörgeteg alatt. A fiúnak szerencséje volt" - tette hozzá.

A gyermek csupán lábcsonttörést szenvedett, a helyi kórházban ápolják.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×