eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gyalogosaluljáróba hajtott kocsijával egy nő Budapesten

Komoly veszélybe sodorta egy idős asszony életét, hogy nem tudta pontosan értelmezni az autójában lévő műholdas navigáció utasítását.

A nő vasárnap a Petőfi hídra szeretett volna felhajtani, amikor a GPS azt mondta neki, hogy azonnal forduljon jobbra. Ő ezt meg is tette, még annak ellenére is, hogy látható módon nem az autóknak, hanem a gyalogosnak fenntartott út felé tartott, mégpedig egy aluljáróhoz vezető lépcső irányába - számolt be az esetről a Blikk.

A kocsi hátulja végül fennakadt a lépcső legfelső fokán, így az ott dolgozó, éppen az aluljárót festő két férfi odarohant és próbálták tartani az autót, míg a hölgynek sikerült kiszállnia.

"Közben több járókelő, köztük én is megérkeztem, és közös összefogással sikerült az életveszélyes helyzetet mihamarabb megszüntetni, majd a kocsit biztonságosabb helyre vontatni" - mondta el lapunknak az egyik segítő, az ABAC autómentő szabadnapos vezetője, Bognár Lénárd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×