eur:
394.95
usd:
363.4
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József

Anyák napja: kizárta teregető édesanyját az erkélyre egy kétéves gyerek Szombathelyen

A tűzoltókat kellett kihívni, mert a gyermek őrizetlenül maradt.

Teregetni ment ki az erkélyre egy édesanya hétfőn délelőtt a szombathelyi Barátság utcában, a lakásban tartózkodó kisgyerek pedig belülről rázárta az ajtót - írja a Nyugat.hu.

Az anya a tűzoltók segítségét kérte. Jelezte, hogy a gyermek egyedül van a lakásban, aminek az ajtaját biztonsági zárak védik. A tűzoltók létrával jutottak fel az első emeletre és kinyitották az erkélyajtót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×