eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
Rendőr helyszínel 2018. április 15-én Nagykanizsán a Balatoni úton, ahol egy anyát és kisgyermekét gázolta el a zebrán egy autós. A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, de a rendőrök később elfogták. Az anyát és gyermekét kórházba vitték, sérülésükről nincs információ.
Nyitókép: Varga György

Négy gyermeke van az anyának, akit a cserbenhagyásos gázolással vádolnak Nagykanizsán

Nagykanizsán egy autó elgázolt egy édesanyát és gyermekét, majd vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Éva és négyéves kisfia éppen a település egyik forgalmas útján akart átkelni a zebrán: a gyermek futóbiciklijén igyekezett édesanyja mellett, amikor az átkelőhöz érkező fekete autó elsodorta őket. Az A osztályos Mercedes volánjánál ülő asszony megállás nélkül továbbment: a Blikk információi szerint a négygyerekes anyának az egyik gyermeke is az autóban ült a baleset pillanatában. A családfő szemtanúja volt, ahogy partnerét és kisfiát elgázolja az autó.

Éva és a kisfiú az életéért küzd.

A Blikk úgy tudja, a háromfős család éppen vendégségből indult hazafelé, amikor bekövetkezett a tragédia. Az esetnek több szemtanúja is volt, sőt, a sofőr ámokfutását az egyik közeli műhely biztonsági kamerája is felvette. Az információk szerint a gyermeknek a koponyája, míg édesanyjának a gerince sérült meg.

A baleset során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek mindketten. A kisgyermeket a pécsi egyetemen ápolják, az édesanya a nagykanizsai kórház traumatológiai osztályán fekszik jelenleg – közölte a Kanizsai Dorottya Kórház.

A fekete Mercedes sofőrjét egy közúti igazoltatás során fogták el a rendőrök a gázolás után pár órával. Az autó a bal elejével sodorta el az anyát és gyermekét. A gázolót a rendőrök őrizetbe vették, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×