eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Újabb információ Hosszú Katinkáékról

Lapértesülés szerint Hosszú Katinka még nem volta vissza a korábban beadott válókeresetet.

A közösségi oldalakon közzétett fotókon látszik, hogy ismét minden rendben van Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságával. Ugyanakkor még mindig szünetel a válóperük, vagyis a sportoló felperesként egyelőre nem vonta vissza a keresetet - értesült a Blikk.

Katinka és férje jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozik. Éppen ezért érdekes, hogy miért nem vonta vissza az úszónő a keresetet Talán megfeledkezett róla, avagy hagyott egy kiskaput magának? Minden bizonnyal nem erről van szó, ennél sokkal egyszerűbb a jogi magyarázat - írja a Blikk.

A lap által megkérdezett jogi szakértő a következőket mondta:

Ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyezségre jutni vagyonjogi kérdésekben. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, az is előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült – magyarázta az általános gyakorlatot dr. Kamarás Péter (64) jogi szakértő. – Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt nem teszik meg, hat hónap leteltével a per megszűnik. Ilyen esetekben költségként mérsékelt illetéket kell fizetnie a felperesnek. Amennyiben viszont valaki meggondolja magát, és mégsem akar válni, az a hivatalos út, hogy eláll a pertől.

Újra együtt:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×