eur:
394.33
usd:
364.89
bux:
65446.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Időben érkeztek a rendőrök

Egy kétségbeesett törökszentmiklósi nő hívta fel 2018. április 16-án 14 óra 34 perckor a 112-es központi segélyhívót azzal, hogy végzetes lépésre szánta el magát. A rendőrök szóval tartották és végül megtalálták a kétségbeesett asszonyt.

A police.hu-n olvasható beszámoló szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletese, Ács Tímea rendőr főtörzszászlós szóval tartotta a mobiltelefonjáról beszélő hölgyet és próbálta megtudni tőle, merre is irányítsa a segítséget. A

nő azt mondta az ügyeletesnek, hogy gyógyszereket vett be és nem igazán tudja, hol van.

A főtörzsőrmester kérte, hogy írja le, mit lát maga körül, majd – rátermettségének és helyismeretének köszönhetően – a leírás alapján a járőröket egy törökszentmiklósi tó környékén lévő bokros területre irányította. Itt a rendőrök rövid időn belül rátaláltak az elkeseredett asszonyra.

Rózsa Attila rendőr törzsőrmester és Kollár Zoltán rendőr törzsőrmester a bozótos területről kisegítették a nőt és az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársaihoz kísérték, akik további ellátás céljából kórházba vitték a törökszentmiklósi lakost.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×