eur:
392.76
usd:
366.14
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Hármas karambolok a 4-es úton

Két hármas karambol is történt csütörtök reggel a 4-es úton. Az egyik baleset helyszíne Vecsés, a másik Üllő.

Három autó ütközött össze Vecsés külterületén


Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi csütörtök reggel 8 óra 45 perckor a 4-es számú főút 19+500 kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Vecsés térségében.

A baleset következtében egy személy könnyű sérülést szenvedett.

A forgalom rendőri irányítás mellett halad - írja a police.hu.

Három autó ütközött össze Üllő térségében.


Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi csütörtök reggel 7 óra 55 perckor a 4-es számú főút 29+200 kilométerszelvényében, a Monor felé vezető oldalon, Üllő térségében. A baleset következtében egy személy könnyű sérülést szenvedett.

A baleset helyszínén Monorról Budapest felé nincs forgalomkorlátozás, a forgalmat Budapest felől Monor irányába Üllő településen át a 4603-as útra, majd a városon keresztül vissza a 4es számú útra terelik.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×