eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Együtt látták Hosszú Katinkát és férjét – fotó

Hosszú Katinka és Shane Tusup hosszú időt követően ismét közösen mutatkozott, a hétfő délelőtti edzés után együtt hagyta el a Duna Arénát.

A Bors szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje tegnap kedélyesen beszélgettek, nevetgéltek az épület előtti lépcsőn, bár külön kocsival távoztak. A lap kiemeli: árulkodó, hogy Tusup továbbra is hordja jegygyűrűjét. A lap úgy látja, a jelek arra utalnak, dolgoznak azon, hogy megmentsék válságban lévő házasságukat, korábban kiderült: szüneteltetik válóperüket.

Fotó: Járai László (Bors)
Fotó: Járai László (Bors)

Hosszú Katinka nagypapája, Bakos László megerősítette, szerinte nem elképzelhetetlen, hogy a pár kibékül.„Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold” – mondta a Story magazinnak. „Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×