INFORÁDIÓ 
2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina

hosszú katinka

shane tusup

házasság

Együtt látták Hosszú Katinkát és férjét – fotó

Együtt látták Hosszú Katinkát és férjét – fotó

Infostart

Hosszú Katinka és Shane Tusup hosszú időt követően ismét közösen mutatkozott, a hétfő délelőtti edzés után együtt hagyta el a Duna Arénát.

A Bors szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje tegnap kedélyesen beszélgettek, nevetgéltek az épület előtti lépcsőn, bár külön kocsival távoztak. A lap kiemeli: árulkodó, hogy Tusup továbbra is hordja jegygyűrűjét. A lap úgy látja, a jelek arra utalnak, dolgoznak azon, hogy megmentsék válságban lévő házasságukat, korábban kiderült: szüneteltetik válóperüket.

Fotó: Járai László (Bors)
Fotó: Járai László (Bors)

Hosszú Katinka nagypapája, Bakos László megerősítette, szerinte nem elképzelhetetlen, hogy a pár kibékül.„Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold” – mondta a Story magazinnak. „Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat” – tette hozzá.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018