eur:
393.93
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Durván összetörték a magyar olimpiai bajnok autóját, a Facebookon keresi a tettest

Durván összetörték a magyar olimpiai bajnok autóját, a Facebookon keresi a tettest

Szombathelyen egy balesetben súlyosan összetört egy Audi. Később kiderült, hogy vélhetően az olimpiai bajnok kalapácsvetőé, Pars Krisztiáné, aki a Facebook oldalán azt írja, keresi azt az autószerelőt, akinél javításra leadta a kocsiját, és kiposztolta mellé a sérült autó fotóját is.

Egyelőre nem tudni, ki vezette a sportoló Audiját, amely nagy sebességgel érkezett a 89-es út herényi körforgalmához - írja a Nyugat.hu. A sofőr feltehetőleg a belváros felé akart kanyarodni, de előbb kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy padkát összetörve összezúzta a kocsi alját. A feltehetőleg ekkor már irányíthatatlan Audi felhajtott a járdára, majd az úttestre visszatérve megpördült, közben folyt belőle az olaj. Valószínűleg a sofőr még megpróbált elhajtani a helyszínről, de nem járt sikerrel. Az ütközéstől 130 méterre állt meg.

Az autó vezetője mellett valószínűleg ült valaki, mivel az Audi légzsákja ott is kinyílt. Pars Krisztián felháborodott üzenetben keresi L. Dávidot és barátját, akik feltételezése szerint drogosan ülhettek az autójában.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×