eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György

Eltűnt gyermeket keres a rendőrség

A szentendrei rendőrök a 6 éves Szalai Bencét keresik - írja a police.hu.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a 6 éves budakalászi Szalai Bence eltűnése ügyében.

A rendőrségen a gyermek édesapja tett bejelentést, mivel volt élettársa a férfi pócsmegyeri lakásáról 2015. november 1-jén 14 óra 40 perc körüli időben engedély nélkül ismeretlen helyre vitte közös gyermeküket, Szalai Bencét. A 6 éves kisfiú láthatáson volt az édesapjánál. Juhász Andrea 36 éves budapesti lakos azóta a gyermekkel együtt ismeretlen helyen tartózkodik.

A Szentendrei Rendőrkapitányság a gyermek és édesanyja körözését is elrendelte.

Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna színű. Eltűnésekor egy sötét árnyalatú kabátot, fekete színű melegítőnadrágot, egy kékes szürke színű pólót és egy sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

Juhász Andrea haja szőke, vállig érő. Körülbelül 130-140 kg testsúlyú. Eltűnésekor fekete színű nadrágot és fekete színű, rövid szárú csizmát és világos árnyalatú felsőt viselt.

A beszerzett információk szerint a nő egy osztrák hatósági jelzésű, fehér színű Jeep Cherokee típusú gépkocsival közlekedett és vele volt egy fekete színű öltönyt viselő kopasz férfi.

Fotók és részletek a rendőrség honlapján.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×