INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Eltűnt gyermeket keres a rendőrség

Infostart / InfoRádió
A szentendrei rendőrök a 6 éves Szalai Bencét keresik - írja a police.hu.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a 6 éves budakalászi Szalai Bence eltűnése ügyében.

A rendőrségen a gyermek édesapja tett bejelentést, mivel volt élettársa a férfi pócsmegyeri lakásáról 2015. november 1-jén 14 óra 40 perc körüli időben engedély nélkül ismeretlen helyre vitte közös gyermeküket, Szalai Bencét. A 6 éves kisfiú láthatáson volt az édesapjánál. Juhász Andrea 36 éves budapesti lakos azóta a gyermekkel együtt ismeretlen helyen tartózkodik.

A Szentendrei Rendőrkapitányság a gyermek és édesanyja körözését is elrendelte.

Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna színű. Eltűnésekor egy sötét árnyalatú kabátot, fekete színű melegítőnadrágot, egy kékes szürke színű pólót és egy sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

Juhász Andrea haja szőke, vállig érő. Körülbelül 130-140 kg testsúlyú. Eltűnésekor fekete színű nadrágot és fekete színű, rövid szárú csizmát és világos árnyalatú felsőt viselt.

A beszerzett információk szerint a nő egy osztrák hatósági jelzésű, fehér színű Jeep Cherokee típusú gépkocsival közlekedett és vele volt egy fekete színű öltönyt viselő kopasz férfi.

Fotók és részletek a rendőrség honlapján.

A címlapról ajánljuk