eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Modellnek csapja a szelet Harry herceg - képek

Ismét udvarol Harry herceg, és ezúttal is egy szőke szépségnek.

Az idén 27 éves Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - ezúttal a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell szívét hódította meg. A nőnek korábban Jenson Button Formula 1-es versenyzővel is kapcsolata volt.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap jól értesült udvari bennfentesei szerint Harry és Florence "intim együttléteket" töltött a modell London világhírű bohém negyedében, Notting Hillben lévő luxusotthonában.
Florence rajong a művészetekért: a bristoli egyetemen művészettörténészi diplomát szerzett, ifjú kora ellenére a szakma által számon tartott műgyűjtő, és kollekciójából már kiállítást is rendezett a londoni művésznegyed szívében, az Old Bond Street egyik galériájában.

Egy ízben kijelentette: jelenleg modellkedik és néha a színészettel is megpróbálkozik, de ezek "hullámvasúthoz" hasonló foglalkozások - az ember vagy a csúcson van, vagy a mélyben -, és élete állandó szerelmét a művészetek jelentik.

A The Sun beszédes példaként megemlíti, hogy amikor Florence és Button románca 2008-ban zátonyra futott, az autóversenyző egy 100 ezer fontos tájképpel próbálta visszahódítani volt kedvesét - a jelek szerint sikertelenül.

Harry korábbi barátnője is egy modellalkatú szőke szépség, a Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy Davy volt. A herceg és Chelsy hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Harry bátyja, Vilmos herceg áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét együtt van, ám ezt a herceg minapi sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta.

Miután Vilmos elkelt, jelenleg Harry számít a világ egyik legkapósabb agglegényének, és ennek idegenforgalmi vonzatai is vannak. Brit sajtóbeszámolók szerint ugyanis reményteli amerikai leányok körében valóságos Harry-turizmus alakult ki: ifjú hölgyek csapatostul kelnek át az Atlanti-óceánon, és gondosan kidolgozott menetrendek alapján járják végig a herceg által közismerten gyakran látogatott legmenőbb londoni szórakozóhelyeket, hátha összeakadnak Harryvel - és hátha Harry szeme megakad rajtuk.

Ha azonban a The Sun szerdai értesülése helytálló, akkor kidobott pénz volt a londoni repülőjegyekre költött összeg.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×