eur:
387
usd:
356.38
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Halálos baleset a 63-as főúton

Két halálos áldozatot követelt az a baleset, amely péntek délután történt a 63-as főúton, Sárbogárd és Rétszilas között. Az első információk egy halálos áldozatról és öt sérültről szóltak, időközben az egyik sérült életét vesztette - közölte a rendőrség.

Az érintett szakaszon két autó ütközött, egy fiatal nő és egy fiatal férfi meghalt. A további négy sérült között gyerekek is vannak - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Miután az érintett útszakaszon nincs lehetőség a terelésre, a baleset helyszíne előtt a gépkocsikat visszafordítják, a kamionoknak viszont a helyszínelés és a műszaki mentés miatt várakozniuk kell. A rendőrség kéri, aki teheti, válasszon más útvonalat.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×