eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Áprilisban újra golfozna Tiger Woods

Már áprilisban visszatérne Tiger Woods golfozó, aki szexbotránya után ideiglenes visszavonult és egy klinikán kezelteti magát.

A PGA-sorozat április 5-én kezdődő mestertornáján térne vissza a golf világába Tiger Woods. Az amerikai sztár korábban négyszer nyerte meg a 7 millió dollár összdíjazású rangos versenyt.

Sajtóhírek szerint a sztár január elején vonult be az arizonai Wickenburgban lévő klinikára, hogy szexfüggőségét kezeltesse. Tiger Woods várhatóan másfél hónapig marad az intézményben.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

December végén Elin Nordegren kezdeményezte a válást. A megcsalt nő 300 millió dollárt akar és a gyerekek felügyeleti jogát is szeretné magáénak tudni. A feleség már kiköltözött floridai otthonukból, és nem hordja jegygyűrűjét.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×