eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A királyi család örökölte a milliomos vagyonát

A spanyol királyi családra hagyta vagyonát egy üzletember. Az udvari források szerint a férfinak korábban semmilyen kapcsolata nem volt János Károllyal és rokonaival.

Vagyonának felét János Károly király nyolc unokájára, másik részét pedig Fülöp koronahercegre és feleségére, Letiziára hagyta egy spanyol férfi - közölte egy udvari forrás.

A tavaly november 18-án elhunyt Juan Ignacio Balada Llabres végrendeletének tartalmáról annak végrehajtója értesítette a királyi családot.

Az informátor azt is elárulta, hogy a koronahercegnek és nejének korábban nem volt kapcsolata a férfival, aki azért hagyta rájuk javainak felét, hogy a nevében állítsanak fel egy alapítványt.

A királyi család tagjai most arra várnak, hogy a végrehajtó részleteket is közöljön a férfi végakaratáról, addig nem akarnak döntést hozni arról, mi legyen a pénz sorsa.

Az Ultima Hora Menorca című spanyol lap szerint Juan Ignacio Balada Llabres számos ingatlannal rendelkezett, és egy befektetési társaság tulajdonosa is volt, vagyona így több millió euróra rúghat.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×