INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

A királyi család örökölte a milliomos vagyonát

Infostart / InfoRádió
A spanyol királyi családra hagyta vagyonát egy üzletember. Az udvari források szerint a férfinak korábban semmilyen kapcsolata nem volt János Károllyal és rokonaival.

Vagyonának felét János Károly király nyolc unokájára, másik részét pedig Fülöp koronahercegre és feleségére, Letiziára hagyta egy spanyol férfi - közölte egy udvari forrás.

A tavaly november 18-án elhunyt Juan Ignacio Balada Llabres végrendeletének tartalmáról annak végrehajtója értesítette a királyi családot.

Az informátor azt is elárulta, hogy a koronahercegnek és nejének korábban nem volt kapcsolata a férfival, aki azért hagyta rájuk javainak felét, hogy a nevében állítsanak fel egy alapítványt.

A királyi család tagjai most arra várnak, hogy a végrehajtó részleteket is közöljön a férfi végakaratáról, addig nem akarnak döntést hozni arról, mi legyen a pénz sorsa.

Az Ultima Hora Menorca című spanyol lap szerint Juan Ignacio Balada Llabres számos ingatlannal rendelkezett, és egy befektetési társaság tulajdonosa is volt, vagyona így több millió euróra rúghat.

A címlapról ajánljuk