eur:
389.46
usd:
363.07
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A botrányhős színésznővel járt halála előtt Heath Ledger?

Lindsay Lohan Heath Ledgerrel járt a színész halálának idején - állítja a botrányhős sztár anyja.

Lindsay Lohan anyja, Dina egy telefonbeszélgetés során mondta volt férjének, Michaelnek, hogy lányuk Heath Ledgerrel járt a színész tavalyi halálának idején. A tavalyi beszélgetés részleteit a Radar Online hozta nyilvánosságra.

A színésznő anyja szerint a tragédia indította el Lindsay Lohant a lejtőn, és vezette a leszbikus kapcsolatba Samantha Ronsonnal.

Dina Lohan arról is beszélt, hogy lányának ugyanaz a sorsa, mint a tavaly januárban elhunyt Heath Ledgernek, vagyis attól tart, hogy egyszer ő is annyi gyógyszert vesz be, ami végzetes lesz.

"Nem lehet egyedül hagyni. Amikor itt volt, velem aludt" - mondta a nő, aki szerint Lindsay Lohan problémás életéhez hozzájárult szülei zaklatott viszonya is. A pár többször is különköltözött, majd kibékült, mielőtt két éve elváltak volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×