eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

83 évvel ezelőtti ügyben nyomoznak

Egy 83 évvel ezelőtti ügyet nyitott meg újra a brit rendőrség. Emma Alice Smith 1926-ban tűnt el, de most egy családtagja azt állítja: elképzelhető, hogy megölték.

Az akkor 16 éves Emma Alice Smith 1926-ban tűnt el. A lány kerékpárral indult a kelet-sussexi Waldronból, az otthonából a horami vasútállomásra, de nem érkezett meg, és később holttestét sem találták meg.

Most, 83 évvel a lány eltűnése után egy rokona azzal kereste meg a rendőrséget, hogy véleménye szerint elképzelhető, hogy Emmát megölték, és a hullát egy közeli tóba dobták.

"Ez egy nagyon szokatlan ügy" - mondta Trevor Bowles nyomozó. Kifejtette: a család azért szeretné, ha megtalálnák Emma holttestét, hogy eltemethessék, és így a többi rokon mellett nyugodhatna.

A nyomozó szólt arról is, hogy már több helyi lakos segített, ezáltal sikerült megtudni néhány hiányzó részletet, de abban bízik, hogy még többeknek sikerül visszaemlékezni az eltűnéssel kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×