eur:
387.03
usd:
356.01
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Még a kórházban sem tudták, hogy megszült a nő

Egy angol nőnek fogalma sem volt arról, hogy terhes. Vajúdás közben azonban annyi vért vesztett, hogy belehalt a szülésbe, de még a kiérkező mentősök sem gyanították, hogy életet adott egy babának.

Elizabeth Tevenant rohammentővel szállították kórházba, mivel súlyos szívproblémák és vérzés lépett fel nála. Az orvosok azonban csak később vették észre, hogy a nő valószínűleg megszült, az újszülött pedig a lakásban maradt.

A csecsemőre egy órával később bukkant rá a rendőrség abban a házban, ahol a nő szüleivel együtt élt Stratford-upon-Avonben. A rendőrökkel kiérkező mentősök megtalálták a babát, aki azonban már halott volt. Később a 30 éves nő is életét vesztette a kórházban.

A nőnek - ismerősei szerint - fogalma sem volt arról, hogy terhes. Egy, a Daily Mailnek nyilatkozó szülésznő szerint előfordulhat, hogy egy nő nem veszi észre, hogy gyereket vár, sőt néhányuknak még a havi vérzésük sem szünetel a terhesség kilenc hónapja alatt.

A helyi rendőrség szóvivője elmondta: a beteg, miután rengeteg vért vesztett, hirtelen összeesett, ám a kiérkező mentősök ebből nem következtettek arra, hogy szült. Szakértők szerint valószínűleg a vérveszteség miatt fellépő szívinfarktus miatt halt meg a nő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×