eur:
389.54
usd:
363.13
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Eltűnt Axl Rose?

Bár nemrég jelent meg a Guns N' Roses 15 éve várt lemeze, a zenekar egykori énekesét nem érdekli az album promóciója - legalábbis ezt állítják a lemezkiadó vezetői, akiknek fogalmuk sincs, merre lehet és mit csinálhat Axl Rose.

Axl Rose alaposan felbosszantotta a Geffen lemezkiadó cég vezetőit azzal, hogy teljesen eltűnt, és nem vesz részt a Guns N' Roses legújabb albumának reklámkampányában.

"Többen is próbálják felvenni vele a kapcsolatot, de Axl már két hónapja teljesen eltűnt. Ez elég kiábrándító, mert az albumnak sokkal jobb esélye lenne arra, hogy meghódítsa a slágerlistákat, ha ő is elődugná a képét" - nyilatkozta egy forrás a brit The Sun bulvárlapnak.

Hozzátette: azt hihetnénk, hogy miután ennyi évet eltöltöttek egy album elkészítésével, néhány hetet már igazán rá tud szánni a promócióra. "Mindenki tudja, hogy Axl egy maga útját járó zseni, és nem csinál olyat, amihez nincs kedve" - vélekedett a lemezkiadó cég egyik embere.

A Chinese Democracy 15 évvel az utolsó Guns N' Roses album után jelent meg néhány hete. Eddig csak két országban, Brazíliában és Finnországban érte el a slágerlisták csúcsát.

Pletykák szerint egyébként Axl eltűnésének oka az, hogy titkos tárgyalásokat folytat visszatéréséről a zenekarral.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×