eur:
388.71
usd:
361.8
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Kutyájuk volt a násznagyuk - nézze meg!

Kutyáiknak köszönhetik, hogy megismerték egymást, ezért egyikük, Ed volt a násznagy brit jegyesek toszkánai esküvőjén. A két nőstény, az agár Humbug és a magyar vizsla Goulash sem marad távol a lagzitól. Ed még szmokingot is öltött.

Csak egyvalakit tudott elképzelni násznagynak Harriet és leendő férje, Andrew Athay: saját kutyájukat, Edet. Az esküvőn részt vett a pár két nőstény kutyája is, a szalonagár Humbug és a magyar vizsla, Goulash. Ed saját, rá szabott szmokingját "öltötte fel" a jeles alkalomra, a lányok pedig csillogó, rózsaszín nyakörvet kaptak.

A dorseti pár azért döntött úgy, hogy ilyen fontos szerepet szán a lagzin a kutyatriónak, mert nekik köszönhetik egymást. 2007 augusztusában ugyanis kutyasétáltatás közben találkoztak először. Amint a három jószág játszani kezdett, ők váltottak pár szót. Andrew megkérdezte a lánytól, honnan van kutyája nyakörve, mire kiderült, a hölgy egy kisállat-kereskedést vezet.

Másnap Harriet, mikor beérkezett a boltba, kapott egy nyakörv-rendelést, melyhez mellékelve volt egy üzenet: Andrew randevúra hívta őt. 2008 januárjában aztán, egy dubai vakáción Andrew egyszer csak fél térdre ereszkedett, és megkérte kedvese kezét.

Az esküvő Firenzében volt, a lagzit pedig egy toszkánai villában tartották.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×