eur:
400.46
usd:
368.51
bux:
74228.2
2024. október 21. hétfő Orsolya

Furcsa segítség: üvegszilánk a szendvicsbe

Nem kerül börtönbe az az asszony, aki üvegszilánkokat tett férje ételébe. A nő egyébként csak segíteni akart: azt remélte, ha férje megbetegszik, alkoholizmusát is kezeltetni kezdi.

Csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a Tasmaniában élő asszony, aki elvált férje szendvicseibe üvegszilánkokat csempészett. A nő beismerte tettét, de elmondta: nem megölni, csak megbetegíteni akarta a férfit.

Bár elváltak, Lynette Margaret Quessy és Tim Nash továbbra is együtt éltek, a nő pedig egyre komolyabban aggódott volt férje alkoholproblémái miatt. Úgy döntött, megpróbálja megbetegíteni a férfit; abban bízott, hogy az majd alkoholizmusát is kezeltetni fogja.

Quessy darabokra tört néhány izzót egy húsklopfolóval, az üvegszilánkokat pedig öt-hat alkalommal a férfi ebédre szánt szendvicsébe tette. Tim Nash akkor fogott gyanút, amikor másodszorra is üvegre harapott az ételben, amikor pedig a kamrában megtalálta a szilánkokat, feljelentést tett a rendőrségen.

A perben elnöklő Shan Tennet bíró szerint egyértelmű, hogy az asszony gondolatai nem voltak "rendezettek", amikor férjének ilyen módon próbált segíteni - azaz ártani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×