eur:
389.77
usd:
362.89
bux:
68124.44
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Két kislány hullájára bukkantak a fagyasztóban

Két lány holttestét találták meg a rendőrök egy amerikai nő fagyasztójában. Az asszony azt mondta az egyenruhásoknak, hogy a fiatalok az örökbefogadott gyerekei voltak, és február óta tartja a hullájukat a hűtőben.

A rendőrök azért szálltak ki a 43 éves nő lusbyi házához, hogy ellenőrizzék, valóban él-e ott egy gyerek, akit egy bejelentés szerint bántalmaznak. Az asszony hétesztendős, adoptált kislányát valóban rémes állapotban találták, összeverve, elhanyagoltan.

Amikor az egyenruhások átvizsgálták a házat, hogy tárgyi bizonyítékokat is gyűjtsenek a bántalmazási ügyben, a fagyasztóban két másik lány holttestére bukkantak. A nő elmondta, hogy valaha ők is az örökbefogadott gyerekei voltak, és február óta tartja a hullájukat a fagyasztóban.

Az asszony azt is beismerte, hogy még életben lévő nevelt gyermekét "kemény sarkú cipővel" ütlegelte.

Ez valódi tragédia, ami mindenkit megrázott. Azt hiszed, láttál már mindent, de ez nem így van - mondta Mike Evans, a megyei seriff.

A rendőrség kiderítette, hogy a nő korábban valóban három lánygyermeket adoptált, a holttesteket azonban még nem tudták azonosítani. Az asszonyt bántalmazás miatt tartóztatták le és szállították a megyei börtönbe.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×