eur:
389.03
usd:
362.04
bux:
67970.16
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hiába volt törzsvendég, kitiltották a kocsmából a söröző lovat - képpel

Nem teheti be többé a lábát egy angol kisváros kocsmájába az a kanca, amely már évek óta törzsvendégnek számít. A kitiltás oka: az új tulajdonos újrakárpitozta és szállodává alakította a kocsmát.

Peggy, a 12 éves kanca gazdájával együtt szokott betérni John Smith kocsmájába, megivott egy pohár sört, és hozzá pirított hagymát evett.

A Jarrow-ban található kocsma azonban új tulajdonoshoz került, Jackie Gray pedig átalakította a helyet: újrakárpitozta és Alexandra Hotelnek nevezte el, ahol egy lónak nincs helye.

Peter Dolan, az állat gazdája elmondta: Peggy akkor lett a kocsma törzsvendége, amikor egy nap ahelyett, hogy kint maradt volna, ő is betért a helyiségbe, és megivott egy sört. Onnantól kezdve úgy tekintettek a lóra, mint a többi betérőre.

Az új tulajt azonban sokkolta, hogy egy ló az egyik törzsvendége. "Bár Peggy tisztább, mint néhány vendég, meg kellett neki mutatnom, merre van az ajtó" - mondta Jackie Gray.

Peter Dolan a tiltás ellenére még mindig magával viszi Peggyt a kocsmába, de az udvaron kiköti. "Az emberek, akik betérnek a pubba, azt kérdezik, hol van Peggy? Azt válaszolom nekik, hogy felhagyott a szokásával, és antialkoholista lett" - viccelődött a 62 éves férfi.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×