eur:
389.47
usd:
361.56
bux:
68408.52
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Minden titkot kitálal Britney Spearsről az édesanyja

Britney Spears 13 évesen kezdett inni, 14 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét és 15 évesen már drogozott - olvasható abban a könyvben, amelyet az énekesnő anyja írt.

Bár Lynne Spears könyve csak szeptember 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, néhány pikáns részlet már napvilágot látott.

Például az, hogy világhíres lánya, akinek énekes karrierjét számtalan botrány övezte, először 14 évesen nézett a pohár fenekére. Britney ekkor a Mickey Mouse Club szereplője volt Justin Timberlake-kel együtt.

Lynne Spears azt állítja: lánya, miután otthagyta a show-t, egy évet járt a Louisiana állambeli Kentwood középiskolájába. 14 éves volt, amikor egy 4 évvel idősebb focista elvette szüzességét.

A könyvből kiderül az is, hogy Britney 15 évesen fogyasztott először kábítószert, amikor Los Angelesben felvette első lemezét, a Baby One More Time-ot.

16 évesen már azon kapták, hogy egy magánrepülőgépen kokaint és kannabiszt fogyasztott.

Az 53 éves nő könyvében bevallja: mélyen sajnálja, hogy átengedte az ellenőrzést lánya karrierje felett a menedzsereknek, akik úgy kezelték és tálalták a közönségnek Britney-t, mint egy szexuális tárgyat.

Úgy érzi: Birtney mostani problémáinak gyökere a tinédzserkori sztársága idejéből gyökerezik.

A 26 éves énekesnőt idén már kétszer kezelték pszichiátriai intézetben. 2006-ban vált el férjétől, Kevin Federline-tól, akitől két gyereke született. A gyerekek most a férfi felügyelete alatt vannak.

Állítólag a válás óta Britney és édesanyja elhidegült egymástól, és valószínűleg a könyv nem fog segíteni kapcsolatuk rendezésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Fontos sávban a forint

Fontos sávban a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×