eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

Naomi Watts jobban szeret nőkkel szexjeleneteket forgatni

Nőkkel sokkal könnyebb szexjelenetet forgatni, mint férfiakkal - vallotta be Naomi Watts. A színésznő szerint ilyenkor ugyanis egyik fél sem érez szexuális izgalmat. Naomi David Lynch filmjében, a Mulhollaand Drive-ban szerepelt egy szexjelenetben, amelyben partnere Laura Harring volt.

Naomi Watts szerint sokkal könnyebb eljátszani a szexjeleneteket nőkkel, mint férfiakkal. A színésznő David Lynch 2001-es filmjében, a Mullholland Drive-ban csókolózik Laura Harringgel.

"Ez volt a legkönnyebb szexjelenet, amelyben játszottam - mondta a színésznő. - Mégpedig azért, mert a társam is nő volt. Nem volt kellemetlen, nem éreztünk szexuális izgalmat."

Naomi Watts, aki egyébként sajátos ízléséről is híres, elárulta azt is, hogy gyakran visel korábban elszakadt ruhákat. "Megfoltozom, majd miután kipróbáltam, milyen, eldöntöm, hogy megtartom és hordom-e tovább."

A 39 éves színésznő mostanában azon akadt ki, hogy újra együtt kell dolgoznia kedvesével, Liev Schrieberrel. "Együtt játszottunk a 2006-os The Painted Veilben, és több mindent szeretnénk csinálni, mint amennyire képesek vagyunk együtt. Szörnyű ebben a tudatban élni, mivel Liev nagyon, nagyon jó. Rengeteg ötlet merül fel bennünk, amikor együtt vagyunk, aztán azon nevetünk, de jó, hogy senki sem hallotta, miről beszélünk.

Naomi Watts 2005-ben találkozott Liev Schneiderrel, akitől azóta második gyermekét várja.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Egy valaki már tudja, hogy Kamala Harris vagy Donald Trump fog győzni – De igaza lesz?

Egy valaki már tudja, hogy Kamala Harris vagy Donald Trump fog győzni – De igaza lesz?

Allan Lichtman amerikai történelemprofesszor azzal vált ismertté az elmúlt évtizedek során, hogy az 1984-es elnökválasztás óta megszakítás és (szinte) hiba nélkül jósolta meg, ki lesz a Fehér Ház következő elfoglalója. A YouTube-on influencerbabérokra törő, tévécsatornákon is gyakran vendégeskedő egyetemi tanár 13 „kulcsot” határozott meg évekkel ezelőtt, melyek szerinte eldöntik, kinek az oldalára billen a szavazattöbbség a választás napján. Ám Lichtman jóslatai és nyilatkozatai – többek közt arról, hogy Joe Bidennek nem kellett volna visszalépnie, és hogy Donald Trump vagy Kamala Harris fog nyerni idén – nem mindenkit hagytak nyugodni, különösképp a saját statisztikai modelljeivel elhíresült Nate Silvert.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×