eur:
388.64
usd:
360.92
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Már kétszer is meghalhatott volna a sztárénekesnő

Hogyan sikerült kétszer is túladagolnia magát Amy Winehouse-nak? Erre a kérdésre adta meg a választ egyik barátja, aki elárulta: az énekesnő annyit drogozik, hogy évekig kéne pszichiátriára járnia és gyógyszeres kezelést kapnia, hogy rendbe jöjjön.

Amy Winehouse már kétszer is túladagolta magát - nyilatkozta az énekesnő egyik barátja, aki azonban a nevét nem fedte fel.

A Sun brit bulvárlapnak nyilatkozva elmondta: a 24 éves énekesnő szervezete annyira legyengült a sok drog miatt, hogy az orvosok attól tartanak: egy újabb túladagolás miatti rohamban eltörhetnek a csontjai.

Az állítólagos barát elmondta: Amynek már két túladagolása is volt. Az első tavaly augusztusban, amikor kokaint, heroint, ectasyt, ketamint és metamfetamint fogyasztott. Akkor azt javasolták az énekesnőnek, hogy menjen el pszichiáterhez, miután skizofréniára utaló jeleket mutattak ki nála.

A második túladagolása idén júliusban volt, amikor - a barát fogalmazása szerint - "embertelen mennyiségű" hasist szívott legalább 3 napon keresztül, és megállás nélkül hányt, illetve hallucinált.

Az orvosok attól tartottak, hogy az óriási adag kanabisz súlyos agykárosodást okozott Winehouse-nál.

Mindeközben a sztár apja azzal magyarázta lánya betegségeit és ájulásait, hogy rosszul reagál a kórházban kapott gyógyszerekre.

A névtelen ismerős szerint Amy Winehouse kilátásai meglehetősen komorak, és több évnyi pszichiátriai és gyógyszeres kezelésre lenne szüksége, hogy rendbe jöjjön.

A Grammy-díjas brit énekesnő egyébként néhány órával a kezdés előtt betegségre hivatkozva lemondta pénteki párizsi koncertjét. A szervezők perrel fenyegetőznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×