eur:
389.03
usd:
361.12
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Hét rossz ok a szexre

Sok jó ok van a szexre - sőt, tulajdonképpen indokra sincs szükség azon kívül, hogy szeretjük a partnerünket, és örömet akarunk neki okozni. Az emberek azonban sok esetben helytelen céllal tesznek helyes és jó dolgokat.

A szexre nem kell indok - gyakran előfordul azonban, hogy valaki rossz hátsó szándékkal bújik ágyba valakivel. A CNN szerzője hét olyan rossz okot szedett össze, amelyek miatt a nőknek nem érdemes szeretkezni.

1. Bosszú

A leggyakoribb "aljas" indok a szexre a bosszú, pedig az ilyesmi soha nem végződik jól. Sehova nem vezet, ha az ember lánya ágyba bújik a szerelme legjobb barátjával, csak azért, mert dühös a párjára. Ráadásul azzal is számolni kell, hogy a barátság bizonyul erősebbnek, és a fiúk kibeszélik a lányt a háta mögött.

2. Önbizalom növelése

A férfiak hajlamosak szinte bármit megtenni fizikai kielégülésük kedvéért. Az, hogy a közös poharazgatás egy ismeretlennel az ágyban végződik, nem jelenti, hogy ellenállhatatlanul vonzó, hölgyem!

3. Fogyási kényszer

A női magazinok rendszeresen cikkeznek arról, hogy a szeretkezéssel sok kalóriát lehet elégetni, ne felejtse azonban, hogy egy 55 kilós asszony azonban mindössze 57 kalóriát veszít 15 perces szexszel - ez pedig a fogyáshoz kevés.

4. Megvilágosodási vágy

Ha Ön kislánykorában látta a pucér Kate Mosst egy reklámban, és tetszett, ez nem jelenti azt, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezt talán saját magának sem meri bevallani, ezért fiúkkal jár. De képtelen kiverni a fejéből azt a képet...

5. Könyörület

Az egy dolog, ha az ember lánya megsajnál valakit, aki szomorú, de ettől még nem kell lefeküdnie vele. A nyomorúság egyébként is a szerelem velejárója - miért kell szándékosan összekapcsolni vele?

6. "Valamit valamiért"

Természetesen nem a szexmunkásokról van szó - egy amatőrnek azonban nem kell desszertet szolgáltatnia valakinek azért, mert az meghívta vacsorára.

7. Hírnév

A pasas híres, és Ön is az akar lenni. Ki kell ábrándítanom: a hírnév nem szexuális úton terjedő fertőzés - ellentétben sok egyébbel, amelyről soha nem szabad elfelejtkezni!

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×