eur:
389.73
usd:
362.8
bux:
68035.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Újabb kérdések a milliomos rejtélyes eltűnésének ügyében

Egyre több a kérdés a hétfő óta nem látott brit milliomos és családja eltűnése, esetleges halála kapcsán. A rendőrök pénteken be tudtak menni a leégett villába, de egyelőre nem kerültek közelebb a rejtélyes bűnügy megoldásához.

A tűzoltókat kedd hajnalban riasztották a walesi határ közelében lévő Maesbrookba, egy háromszintes villához, amely kigyulladt. A házban élő milliomost, feleségét és 15 éves lányát hétfőn látták utoljára, így halálukat nem erősítették meg, noha a jelek szerint erre a legnagyobb az esély.

A tűzben a ház mellett leégett a garázs, amelyben négy luxusautó parkolt, valamint az istálló és a kiszolgáló épületek is.

A villa annyira megrongálódott és veszélyessé vált, hogy a rendőrök csak pénteken tudtak bemenni abba az épületrészbe, amely viszonylag épen maradt. A házban nem találták meg Christopher Fostert, feleségét és lányát sem.

A helyi rendőrség nyomozója elmondta, hogy a villa teljes egészét szakértők vizsgálják majd át, hogy kiderüljön, az üzletember és családja meghalt-e, és ha igen, milyen körülmények között. Gary Higgins hozzátette: a hatóság minden lehetséges forgatókönyvet meg fog fontolni a tűz és a jómódú család rejtélyes eltűnése, valószínű halála kapcsán.

Sajtóhírek szerint a villa előtt vértócsát és töltényeket találtak, de ezt a nyomozó nem erősítette meg. Tovább növeli az eset titokzatosságát, hogy család lovait és kutyáit is megölték.

Közben kiderült, hogy Christopher Foster az eltűnése előtti napon agyaggalambokra lövöldözött, és néhány ismerőse szerint alaposan felöntött a garatra a szomszédoknál rendezett összejövetelen.

Nem zárható ki, hogy az olajüzletben érdekelt férfi komoly adósságok felhalmozása miatt nem bírta a nyomást, maga ölte meg feleségét és lányát, lángra lobbantotta a villát, majd magával is végzett. A nyomozók arra is gyanakodnak, hogy az üzletember nehezen mondott volna le a fényűző életmódról, és nem akarta, hogy másé legyen a négyhektáros területen fekvő elegáns villa.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×