eur:
388.54
usd:
360.78
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy igazán rosszul sikerült hazaút

Elsodort egy fiatal nőt, továbbhajtott, majd villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vezetője Szatymazon szombatra virradóra; a gépkocsiban utazó öt fiatal elmenekült a helyszínről - közölte a rendőrség. Később valamennyiüket előállították.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elsődleges adatok szerint a fiatalok hazafelé indultak Szegedre egy diszkóból, amikor Szatymazon autójuk tükrével elsodortak egy nőt. Segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak, de néhány méterrel arrébb nekimentek egy villanyoszlopnak.

A balesetben könnyebben megsérült nő odament a fiatalokhoz, hogy felelősségre vonja őket, de azok elszaladtak.

A rendőrök a balesetet követő néhány órán belül mind az öt fiatal személyazonosságát megállapították és előállították őket. Az elsődleges vizsgálatok szerint a sofőr ittasan vezetett - mondta a szóvivő.

A helyszínelés ideje alatt autólopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Kiderült, hogy a segítségnyújtás nélkül távozó autó sofőrje telefonált, így próbálta elterelni magáról a gyanút.

A Szegedi Rendőrkapitányság ittas járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást. A valótlan feljelentést tevő fiatalember ellen hatóság félrevezetése miatt is eljárás indulhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×