eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kalapács alatt a Szent Grál

Hollywoodban elárverezik a Szent Grált, legalábbis azt a kelléket, amely után az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmben kutatott Harrison Ford.

Elárverezik a mára klasszikussá vált hollywoodi produkciók kellékeit. A július végén és augusztus elején, Kaliforniában tartandó aukción több mint ezer filmrelikviát vehetnek meg a rajongók.

Az üvegszálból készült, aranyszínűre festett kehelyért, a Szent Grálért, amely az Indiana Jones harmadik részében volt látható, több mint 4 millió forintnak megfelelő bevételt remél a stúdió.

Kalapács alá kerül a többi mellett a legendás TIE fighter, azaz az 1977-ben készült eredeti Csillagok háborúja-film csodafegyvere. Annak ellenére, hogy a tárgy mindössze 45 centi hosszú és 35 centi széles, jelenlegi tulajdonosai mintegy 30 millió forintnyi összegért szeretnének túladni rajta.

Még Superman jelmezét is hazavihetik a fanatikusok, azt a kosztümöt, amelyet Christopher Reeve az első és a második részben is viselt.

Szintén megvehető az a deszka, amelyen Michael J. Fox lebegett a Vissza a jövőbe című filmben.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×