eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

"Ha nem főzöl, nincs szex" - tanácsolja a sztárszakács

Ha nem főzöl, nincs szex - ezt a radikális kényszerítőeszközt javasolja az egyik leghíresebb brit szakács, Jamie Oliver azoknak a hölgyeknek, akiknek férjük vagy barátjuk nem hajlandó legalább az alapvető főzéstudományt elsajátítani.

A séf éppen egy új sorozatot forgat az angliai Yorkshire grófság konyhájáról, és teljesen megdöbbent azon, hogy a helybéli férfiak közül milyen kevesen tudnak főzni.

A népszerű tévészakács úgy véli, hogy "a férfiakat a szex vezérli", ezért ha a hölgyek azt akarják, hogy párjuk betegye a lábát a konyhába, a legjobb módszer a szexstop, egészen addig, amíg a férfi el nem kezd főzni.

Oliver tapasztalata szerint az ügy nem reménytelen: ahogy a férfiak túljutnak az első akadályokon, és megtanulják legalább néhány étel elkészítését, "szétterül a büszkeség a képükön".

A brit konyhaművésznek meggyőződése, hogy az iskolai tanrend részévé kell tenni az alapszintű főzési tudományok tanítását.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×