eur:
393.29
usd:
367.73
bux:
67257.97
2024. április 26. péntek Ervin

Újra Amerikát hódítaná meg George Michael

A 45 éves George Michael 17 év után ismét Amerikával próbálkozik: bejelentette, hogy nyáron koncertkörútra indul az Egyesült Államokban és Kanadában.

A popsztár legnagyobb sikereit felvonultató Twenty Five album, amely Angliában már 2006-ban megjelent, április 1-jén Amerikában is piacra kerül.

A lemezcímet idéző "25 Live" elnevezésű turné június 17-én indul San Diegóban és a floridai Sunrise-ban ér véget augusztus 3-án. A megállók között lesz Atlanta, Las Vegas, Phoenix, Los Angeles, Seattle, Chicago, Dallas, Houston, New York, Boston, Toronto és Montreal.

A nyolcvanas években a Wham! együttessel befutott George Michael dalai közül eddig tíz lett listavezető az Egyesült Államokban (köztük három Wham!-szám és két duett is). Utoljára az Elton Johnnal előadott Don't Let The Sun Go Down On Me című 1991-es nótával állt a csúcson 1991-ben.

Az énekes egyébként a múlt hónapban kötött sokmillió dolláros szerződést a HarperCollins kiadóval önéletrajza megírására, amely állítólag már ősszel a boltokba kerülhet.

Az énekes hivatalos honlapja szerint eddig több mint 80 millió lemezt adott el világszerte. Pályafutása során olyan híres zenészekkel dolgozott együtt mint Elton John vagy Paul McCartney.

2006 végén George Michael, egy 1 órás koncertet adott 300 ember előtt Moszkvában, amiért 3 millió dollárt kapott. A szilveszteri "bulit" egy orosz milliárdos, Vladimir Potanin rendezte.

George Michael a valaha Oroszországban fellépett legjobban megfizetett művész címet is kiérdemelte, felülmúlva Christina Aguilérát, aki ugyancsak fellépett már Oroszországban, Andrei Melnichenko esküvőjén 2005-ben.

A popsztárról az elmúlt években rengeteg hír jelent meg, amelyek elsősorban drogfüggőségéről szóltak, több esetben kínos incidensek résztvevője lett drogfogyasztása miatt.

Viharos élete mellett, George Michaelt karitatív munkássága miatt is sokan elismerik, több alkalommal lépett fel George Bush vagy Tony Blair igazságtalan háborúpárti eszméi ellen.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×