eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kómás betegen segíthet a világsztár

Teljesíti egy kómában fekvő lány szüleinek kérését Johnny Depp: a színész hangüzenetet küld majd a tavaly autóbalesetet szenvedett gyereknek.

A 17 éves Sophie Wilkinson szüleinek utolsó reménysége lehet Johnny Depp üzenete: a lány tavaly, egy autóbalesetet követően esett kómába, állapota már életveszélyes.

A southamptoni lány édesapja szívhezszóló levelet küldött a Karib-tenger kalózai sztárjának, aki úgy döntött, hogy megpróbál segíteni a fiatalon.

A színész audióüzenetet küld a lánynak, amelyet szülei játszanak majd neki. Abban bíznak, hogy kedvencének hangja visszahozza az életbe Sophie-t.

Johnny Depp azt is megígérte, hogy hamarosan meglátogatja a lányt a kórházban.

A sztár néhány hónapja maga is megtapasztalta, milyen, amikor gyermeke életéért aggódik valaki. A színész kislánya, Lily-Rose tavaly márciusban került be a Great Ormond Streetre E. coli-fertőzéssel, ami miatt leálltak a veséi.

A gyerek minden bizonnyal akkor fertőződött meg a baktériummal, amikor az éppen új filmjét forgató apjával, és anyjával, Vanessa Paradisszel néhány hétig egy bérelt kúriában lakott az angliai Richmondban.

Lily-Rose állapota gyorsan romlott, még a forgatást is le kellett állítani betegsége miatt, hiszen édesapja el se mozdult kórházi ágya mellől. Az orvosok azt sem zárták ki, hogy a kislány meghalhat.

"Ez volt a legrémisztőbb dolog, amit valaha átéltünk. Maga volt a pokol" - emlékezett vissza kislánya betegségének idejére a színész, majd hozzátette: a Great Ormond Streeti kórház egyszerűen remek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×